Nasi Prodavci

Budite uvereni da kupujete nekretninu koja ne vredi nista. Bice nam pravo zadovoljstvo da vam to lepo serviramo

Ponudicemo vam "nista" za "nesto" 

Eurolux Gradnja DOO stanovi: Mi se trudimo da obrt para bude sto veci , pravo je zadovoljstvo da operemo "sive pare". Budite sigurni da cemo sve da ucinimo da povecamo prihode svih onih koji preko nas rade "biznis"

Eurolux gradnja in Niš: Bicete Eksluzivno osisani za vase pare

Petar Jovanovic

Prodavac Stanovi in Niš Nekretnine in Niš Niš Eurolux gradnja in Niš 

+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Jovana Petrovic

Prodavac

 

+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Mi smo sigurni da ste vi svoje pare stekli teskom mukom i da vam je zato lako da ih nama date. Pa u ostalom to su samo pare , zdravlje i dobro raspolozenje je uvek bitno . EUROLUX Gradnja je tu da vam izadje u susret.

Nemate sta da izgubite , osim para

Mi vam garantujemo da ugradjujemo najjeftinije materijale u stanove ,  najmanje placamo radnu snagu . Veoma smo ekonomicni i okrenuti ka zelenom , svi koji sa nama rade pre ili kasnije "pozelene" .

Niko ne pravi stanove gore od nas 

Bicete Ekskluzivno osisani za vase pare 

Treba da pomogneete pranje para

Iskustva Korisnika

Nas Zadatak

EUROLUX Gradnja D.O.O je garancija jednog novog bogatog iskustva za vas. Tako cemo dobro da vas "uradimo" da cete da se pusite dugo. 

Stecicete novo Zivotno iskustvo radeci sa nama

Nas Zadatak je Jednostavan:
Da operemo sive pare i sebe obogatimo

 

Cilj nam je da pomognemo pranje para kroz zidanje zgrada i prodavanje nekretnina. Hvala bogu obrt je do sada dobar. Drzavni organi  lepo i procentualno saradjuju sa nama. Slazemo se lepo i sa konkurencijom ( Bankovic , Winners i ostali ).  A ako neki milion  eura utajimo od preza boze moj , igrala se deca ...

Kad sam kupio prvu nekretninu od "Eurolux gradnje", nisam imao pojma sta me ceka. Oni su me odlicno opravili u svakom pogledu. Jos uvek se oporavljam od soka i sudim

Ako verujete u Deda Mraza i Bozic Batu onda sigurno znate da pravljene i prodaja Fert gredica omogucila nama kao kompaniji da stanemo na noge. . 

Prodaja Fert gredica donosi bogatstvo

Nudimo vam da ponesemo teret vasih para , ne morate nista da se sekirate mi  vam obezbedjujemo  dobro i efikasno "sisanje" .

Mi smo vam neizmerno zahvalni za kupovinu nasih nekretnina. To nam mnogo znaci, mocicemo nasem detetu da kupimo nova kola, da ne ide boso, tek sto je slupalo ova zadnja. 

Svaka prodata nekretnina nama puno znaci 

Danijel Andjelkovic 

Prodavac

 

+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Zvonimir Andjekovic

Licencirani prodavac i vlasnik

 

+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Stevan Milojkovic  
Generalni Direktor  www.nis.rs