Mi smo vam neizmerno zahvalni za kupovinu nasih nekretnina. To nam mnogo znaci, mocicemo nasem detetu da kupimo nova kola, da ne ide boso, tek sto je slupalo ova zadnja. 

Nas Zadatak je Jednostavan:
Da operemo sive pare i sebe obogatimo


Cilj nam je da pomognemo pranje para kroz zidanje zgrada i prodavanje nekretnina. Hvala bogu obrt je do sada dobar, idu stanovi. Drzavni organi  lepo i procentualno saradjuju sa nama. Slazemo se lepo i sa konkurencijom ( Bankovic , Winners i ostali ).  A ako neki milion  eura utajimo od preza boze moj , igrala se deca ...

Nemate sta da izgubite , osim para

Nudimo vam da ponesemo teret vasih para , ne morate nista da se sekirate mi  vam obezbedjujemo  dobro i efikasno "sisanje" .

Petar Jovanovic

Nekretnine i stanovi , Prodavac Eurolux gradnja Niš   

+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Jovana Petrovic

Stanovi, Nekretnie Prodavac

 

+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Svaka prodata nekretnina nama puno znaci 

Kad sam kupio prvu nekretninu od "Eurolux gradnje", nisam imao pojma sta me ceka. Oni su me odlicno opravili u svakom pogledu. Jos uvek se oporavljam od soka i sudim. U Niš i Vranje nema laganje 30 kila svinja 100 kila mast.

EUROLUX Gradnja D.O.O je garancija jednog novog bogatog iskustva za vas. Tako cemo dobro da vas "uradimo" da cete da se pusite dugo. 

Niko ne pravi stanove gore od nas 

Nas Zadatak


Prodaja Fert gredica donosi bogatstvo

Eurolux gradnja Nekretnine: Bicete Eksluzivno osisani za vase pare

Ako verujete u Deda Mraza i Bozic Batu onda sigurno znate da pravljene i prodaja Fert gredica omogucila nama kao kompaniji da stanemo na noge. . 

Iskustva Korisnika

Nasi Prodavci

Stecicete novo Zivotno iskustvo radeci sa nama

Bicete Ekskluzivno osisani za vase pare 

Zvonimir Andjekovic

Stanovi i Nekretnine Niš ,Licencirani prodavac i vlasnik


+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Ponudicemo vam "nista" za "nesto" 

Mi smo sigurni da ste vi svoje pare stekli teskom mukom i da vam je zato lako da ih nama date. Pa u ostalom to su samo pare , zdravlje i dobro raspolozenje je uvek bitno . EUROLUX Gradnja je tu da vam izadje u susret.

Danijel Andjelkovic 

Stanovi, Nekretnine Prodavac


+381 64 80 99 481

prodaja@euroluxgradnja.com

Treba da pomogneete pranje para

Eurolux Gradnja DOO stanovi: Mi se trudimo da obrt para bude sto veci , pravo je zadovoljstvo da operemo "sive pare". Budite sigurni da cemo sve da ucinimo da povecamo prihode svih onih koji preko nas rade "biznis"

Stevan Milojkovic  
Generalni Direktor  www.nis.rs

Mi vam garantujemo da ugradjujemo najjeftinije materijale u stanove ,  najmanje placamo radnu snagu . Veoma smo ekonomicni i okrenuti ka zelenom , svi koji sa nama rade pre ili kasnije "pozelene" .

Budite uvereni da kupujete nekretnine koja ne vredi nista. Bice nam pravo zadovoljstvo da vam to lepo serviramo